Голямата награда в „Ideal Standard Баня на годината 2014” е среща в Лондон с Дик Пауъл и Робин Левин

<p>Голямата награда за победителите в конкурса „Ideal Standard Баня на
Голямата награда в „Ideal Stan

Голямата награда за победителите в конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2014” е пътуване до Лондон за творческа среща с водещите дизайнери Дик Пауъл (на снимката)и Робин Левин, съобщи Моника Костадинова от пресцентъра на организатора н

Тя припомни, че крайният срок за подаване на проекти за участие в станалия вече традиционен ежегоден конкурс „Ideal Standard Баня на годината“, единадесети поред, изтича на 26 януари. Проектите се подават на сайта на конкурса, а самият той е под мотото „Вдъхваме живот на всяка баня”.
В конкурса участват 3D визуализации на бани, създадени с продуктите на Ideal Standard, и се състезават в четири категории: „Идеалната баня на моя дом”, „Идеалната училищна тоалетна”, „Идеалната хотелска баня” и „Идеалното място за освежаване в любимото ми място за забавление”.
От 27 януари до 17 февруари ще протече гласуването на жури и публика. Критериите, по които журито ще оценява проектите, са: уникален и стилен дизайн; мисъл за водната и енергийна ефективност; функционалност, съобразена с уникалните нужди на потребителите от четирите категории и реализация на проекта.
Председател на 17-членното жури е Лазар Лазаров, търговски директор клъстър България, „Идеал Стандарт - Видима“ АД. В състава му са известни имена в бранша като Красимир Капитанов, Светослав Тодоров, Fimera Design Studio доц. Борис Сергинов и др.
По време на официалната церемония по награждаването ще станат ясни победителите от конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2014“ в четирите категории. По традиция и своята баня-фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите, които ще имат възможност да дадат своя глас на официалния сайт на конкурса от 27 януари до 17 февруари 2015 г. Избраниците на публиката в четирите конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на публиката 2014” и ще бъдат наградени с пропуск за събитията от международния фестивал за дизайн и визуална култура ONE DESIGN WEEK 2015 и предметна награда от Ideal Standard.
Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника, които ще получат предметни награди.
Партньори на конкурса тази година са професионалните общности DIBLA и Асоциацията на интериорните дизайнери в България. До момента в рамките на конкурса са проведени и няколко събития – ателие „Оптимизация на банята“ със студенти от УАСГ, посещение на студенти в „Идеал Стандарт – Видима” АД под надслов „Един ден в света на „Идеал Стандарт” и стартира менторството за подалите своите проекти до 3 декември.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни