„Еловица 1895" АД се подготвя за мащабни инвестиционни проекти, д-р инж. Гецов набира специалисти

Топ новина! Ot-lyavo-nadyasno--d-r-inzh.-Ivan-Getsov,-inzhener-himik-Kremena-Pencheva-i-d-r-inzh.-Dimilyan-Leonov
От ляво надясно: д-р инж. Иван Гецов, инженер-химик Кремена Пенчева и д-р инж. Димилян Леонов
Месец, след като пое управлението на „Еловица 1895“ АД, новият изпълнителен директор д-р инж. Иван Гецов даде и първия знак, че в дружеството предстоят сериозни промени.

 На 6 април д-р инж. Гецов заедно със заместник-директора по техническите въпроси д-р инж. Димилян Леонов и технолога инженер-химик Кремена Пенчева представи „Еловица 1895“ АД в габровското издание на най-големия форум за кадри – Национални дни на кариерата"2023.
    Търсенето на инженерни кадри и специалисти е повод да разговаряме с новото ръководство за бъдещето на първата фабрика за производство на барут, експлозиви и патрони – „Еловица“.
     ‒ Инж. Гецов, двама директори се появяват на форума за кариерно развитие – активното търсене на кадри означава ли, че предстои нов етап в развитието на „Еловица 1895“ АД? Какви са Вашите бизнес планове?
    ‒ Дружеството определено има потенциал за развитие. Създаден е бизнес план, според който ще се осъществи това развитие. На базата на този план са определени приоритетни направления за развитие и инвестиции, които да имат най-големи производствени възможности и да позволяват на тяхна база да се произвежда богата палитра разнообразни продукти. Планираните за изграждане производствени звена са от най-модерен тип с максимална степен на автоматизация и роботизация, изключващи възможността за човешка грешка по време на производството. Условията на труд ще отговаря на най-високите изисквания по здравословни и безопасни условия на труд. 
    Успехът на даденото начинание се предопределя от обективни фактори, а именно: 
    - „Еловица 1895“ АД е фирма с богати традиции и история, преживяла възходи и не дотам добри времена, и успяла да се съхрани;
    - голямо търсене на международния пазар на продукти от специалното производство, което се очаква да продължи за дълъг период от време;
    - предстояща модернизация на Българската армия с модерни системи за въоръжение, в процеса на която ще се включи активно и фирма „Еловица 1895“ АД;
    - наличието на високопрофесионален екип от доказани ръководители и специалисти, способни да реализират целите на бизнес плана.
    Всички тези дадености вдъхват увереност в едно стабилно и дългосрочно развитие на фирмата, за което разбира се, ще бъдат необходим и добре подготвени кадри, които постепенно да усвоят нови знания и умения и да се реализират успешно в една бързоразвиваща се и модерна фирма. Разбира се, специалистите, които ще приемем на работа, допълнително ще развием и специализираме в унисон с изискванията на спецификата от специалното производство. 
    Можем да гарантираме, че работата ще бъде интересна, динамична, в постоянен процес на развитие и достойно трудово възнаграждение.  

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

1 коментар

  • Потребител
    Anonymous 2023-07-04 14:40:04

    Доц. д-р. инж. Иван Гецов - изключителен професионалист! Човек с главно Ч и не само! Успехи Доц. д-р. инж. Иван Гецов !

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни