Джени Цанкова със свой клип в YouTube

Водеща!
Dzhеni-Tsankova-sas-svoo-klip-v-YouTubb
Габровката Джени Цанкова, която в момента е ученичка в 11 клас на Националната гимназия по сценично и танцово изкуство „Добрин Петков“ в Пловдив, публикува в YouTube своя първи клип „Breathe“с авторска музика.

Допреди няколко години тя е живяла заедно с баща си Ивайло Цанков в Испания и още оттогава има и други свои клипове, но за първи път публикува творчество си в интернет мрежата YouTube.

„Много се гордея с възможността да се развивам в тази област, тъй като публикуваният мой клип, който е изцяло композиран и изпълняван от мен, вече е представен пред публиката – заяви за вестника Джени Цанкова. – Самият процес по реализацията на клипа беше много вълнуващ. И съм удовлетворена от постигнатия резултат.“

Джени Цанкова обясни, че клипът е сниман в продължение на 4 часа – от 20 до 24 часа в полунощ в Пловдив. Той е само от една песен, а самият авторски сингъл „The Crown“ на младата певица е от три песни по неин текст и музика. „В скоро време и другите две песни ще пуснем в YouTube” – беше категорична Джени Цанкова. Тя планира до края на годината да запише цял албум свои песни, който вече е в процес на реализация.

Коментирай!

За да коментирате, влезте в профила си или се регистрирйте. Ако нямате регистрация, може да се регистрирате тук. Можете директно да коментирате чрез профила си във Facebook.

0 коментара

Към началото
  1. Още от Музика

Календар

ПОН ВТО СРД ЧЕТ ПЕТ СЪБ НЕД

Адрес "100 вести"

И това го има"

Виц на деня