Задържаха водач и спътничката му заради кокаин и екстази

Ekstazi
Екстази

Габровската полиция спря край кантон Любово в Габрово, преди прохода Шипка, лек автомобил „Форд Фокус“, чийто водач бил под влиянието на наркотици, а спътничката му пренасяла такива. Проверката е направена около 14,40 часа на 26 ноември, съобщиха вчера от полицията в Габрово.

     Автомобилът бил управляван от 29-годишен габровец, а вътре имало още двама мъж и жена.
     Тестът за нарокотици на водача показал категорично, че 29-годишният мъж е под влиянието на кокаин и екстази. Служителите му дали и талон за медицинско изследване, но той отказал да даде кръв и отива на съд с резултатите от техническото средство.
     От допълнителното разследване станало ясно, че спътничката му - 18-годишна жена, пренася забранени вещества - 11 броя таблетки, с тегло 4,5 г, които при полевия наркотест реагирали като екстази. Освен това у жената имало и бяло кристалообразно вещество, което пък се оказало метамфетамин, около 1 грам.
    И водачът и спътничката му с наркотиците са прекарали часове в полицейския изолатор, а после са били освободени. Сега следва допълнително оформяне на материалите по досъдебното производство и оформяне на обвинителни актове.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Държавност

Към началото

Следвай ни