Тревненският кмет подписа договор за изработване на проект за общ устройствен план

Dragomir-Nikolov-podpistva-dogovora
Драгомир Николов подпиства договора

Вчера тревненският кмет инж. Драгомир Николов подписа договор за изработване на проект за Общ устройствен план на община Трявна.

От общинската администрация допълниха, че договорът е със Съдружие Трявна ОУПО ПРОЕК, представлявано от Любомир Атанасов Горчев и съдружници - „Асгора“ ЕООД - София, и „Ланд Инженеринг“ ЕООД – София.
В предмета на договора е изработването на предварителен проект, екологична оценка, оценка за съвместимост и окончателен проект. Общата цена на заданието е 54 545 лв. без ДДС или 65 454.00 с вкл. ДДС.
Срокът за изработка и предаване на предварителния проект е до и не по-късно от 4 декември т. г., а на окончателния - до и не по-късно от 1 ноември 2015 г. Проектът трябва да бъде придружен с окончателна екологична оценка и оценка за съвместимост.
За Трявна планът ще бъде главният инструмент за осъществяване на дългосрочните цели на общината поне в 20-годишен срок. С него могат да се усъвършенстват транспортно-комуникационните системи, да се оптимизира използването на територията и др.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Строителство

Към началото

Следвай ни