Трето място за ТК „Габрово“ на Държавното отборно първенство по тенис до 18 години

Водеща! Pobeditelite-ot-Pazardzhik
Победителите от Пазарджик
Никола Шнайдеров и Станислав Стефанов наредиха габровския тенис клуб на трето място в страната при юношите до 18 години.

 Двамата завоюваха бронзовите отличия от Държавното отборно първенство, което се проведе на кортовете на ТК "Фаворит" в Пазарджик.
На четвъртфиналите Шнайдеров и Стефанов се наложиха с 2:0 победи над състава на ТК „Плевен 90“, а на полуфинала отстъпиха на Георги Георгиев и Димитър Байчев от ТК “Хасково“ с 0:2. В спор за бронзовите отличия габровските момчета се изправиха срещу столичния ТК „Левски“ (Лъчезар Каракашев, Християн Божилов, Хари Радков, Николай Папазов) и се наложиха с 2:1 победи.
Държавен първенец при 18 годишните стана ТК „Кристи“ (Дряново). Дейвид Симеонов и Димитър Пенчев донесоха титлата в съседния град с три победи в Пазарджик. На четвъртфиналите и полуфиналите дряновските състезатели надиграха с по 2:0 съставите на ТК „15:40“ (София) и ТК „Левски“ (София). В спора за златните отличия Симеонов и Пенчев се справиха и с хасковския дует Георгиев/Байчев. Двубоят приключи при резултат 2:1 в полза на ТК „Кристи“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото