Дейвид Симеонов ще учи в Щатите

Deivid-se-sreschna-s-kmeta-na-Obschina-Dryanovo-Trifon-Panchev-i-predsedatelya-na-Obschinski-s-vet-Todor-Georgiev
Дейвид се срещна с кмета на Община Дряново Трифон Панчев и председателя на Общински съвет Тодор Георгиев
Дряновският тенисист е избран в един от най-силните университетски отбори

 
Многократният медалист от държавни първенства и турнири по тенис на корт – Дейвид Симеонов от Дряново, заминава на 23 август за САЩ, където ще продължи образованието си в Университета на Идианаполис. Там ще бъде част от един от най-силните университетски отбори по тенис на корт в страната, завършващ редовно в топ 5 през последните години. Избран е от треньора Малик Табет, след като е играл срещу най-добрата ракета на университета в момента и е убедил специалиста в своите качества.
Дряновският талант ще бъде и единственият български тенисист в университета, където след стриктен подбор влизат състезатели от множество държави. Заради добрите резултати и в спорта, и в училище, Дейвид ще получава и стипендия, която покрива 90% от разходите по образованието му.
Дейвид се срещна с кмета на Община Дряново Трифон Панчев и председателя на Общински съвет Тодор Георгиев, за да благодари за голямата подкрепа, която му оказват. Възпитаникът на Тенис клуб „Кристи“ – Дряново изрази голямата си благодарност и към своя дългогодишен треньор Ивайло Илиев, при когото започва да тренира едва 6-годишен, на директора на ПГИ „Рачо Стоянов“ г-жа Мария Събева, както и на всички други, които са били до него през годините.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни