Тестване на новите тротоари по “Николаевска”

Васил Колев	Всички жители се възмущаваме от разкопаните улици в Габрово.
Тестване на новите тротоари по
Васил Колев Всички жители се възмущаваме от разкопаните улици в Габрово. Водачите на МПС оревахме света за разбитите си коли. Всички очакваме с нетърпение да се възстановят една по една улиците

Ние след едногодишно ходене по разкопаните тротоари на ул. „Николаевска“ и след неколкократни срещи с управата на Общината и изпълнителите на водния цикъл най-после от една-две седмица се радваме, че има тротоар. 
Но днес за пореден път се убедих, че радостта ще е за кратко. Вижте как се паркира с джип, за да е на сянка и да не си помръднат „задниците“ 2-3 метра и да паркират на улицата, защо ли не влязоха направо и в заведението с джипа или това са тестовете за издръжливост на плочките и бордюра. Тъй като не знам кой и се съмнявам, че някой ще санкционира недобросъвестния собственик на джипа, го изпращам и до медиите, че поне те с публикуване на подобни снимки на самозабравили се индивиди да ги порицаят.
Призовавам всички съграждани да правят снимки, да пишат жалби и да ги изпращат на Общината и медиите. Нека сме повече съвестните граждани, макар и обиждани по форумите с какви ли не епитети.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни