СКТМ “Габрово” взе медали при дебютното си участие във Висшата лига

Топ новина! <p>Габровският тим по тенис на маса спечели медали при дебютното
СКТМ “Габрово” взе медали при

Габровският тим по тенис на маса спечели медали при дебютното си участие в мъжката Висшата лига. Пламен Макавеев и съотборниците му завършиха на четвърто място в шампионата и написаха нова успешна страница в историята на този спорт в Габрово.

Както е известно, СКТМ „Габрово“ намери място във финалната четворка след силно представяне в първата фаза от шампионата. Последваха четири турнира, в които всеки един от първите четири отбора имаше по едно домакинство. Последният се проведе през изминалия уикенд в столицата и там бяха раздадени отличията. 
За съжаление, след изиграването на срещите в четирите турнира съставът ни не успя да се придвижи на по-предна позиция. По-важното обаче е, че още при първата си година в елита габровският тим се нареди до най-добрите в България и запази мястото си във Висшата лига.
Тежестта на срещите през сезона изнесоха Пламен Макавеев, Костадин Ленгеров, Цоньо Яръмов, Красимир Колев, Илхан Хаджисъдула, Атанас Жеков и Радослав Бояджиев.  
Шампионският трофей за втора поредна година беше спечелен от „Дигеста-Профиспорт 07“ (София). Варненският „Корабостроител’92“ взе сребърните отличия, а с бронзовите остана съставът на „Боровец“ (Горна Оряховица).

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни