Седмица на трио „Звън“

Sdmitsa-na-trio-Zvan
Седмица на трио „Звън“
Телевизия „Скат“ излъчва повторение от гостуването на трите дами в предаването „Ако зажалиш...“, с водещ Бони Милчева.

По две телевизии тази седмица ще звучат песни от репертоара на трио„Звън“.

Телевизия „Скат“ излъчва повторение от гостуването на трите дами в предаването „Ако зажалиш...“, с водещ Бони Милчева. Освен познати и обичани песни, трите севлиевки представят и за първи път в ефир песента „Джунглата“ по свой текст и аранжимент на Димитър Ангелов, а финалната песен „Тарикатки“ със звучащия глас на автора д-р Боримир Фурнаджиев раздвижи дори и операторите зад камерите. Повторението – вторник от 16,30 часа.

Наред с останалите песни на трио Звън“ по телевизията на голямата Николина Чакърдъкова - Фолклор ТВ, тази седмица почитателите на българския фолклор ще могат да видят отново песента „Донка се в гора изгуби“, която звучи в месечната класация „Избираш ти“ всеки ден от 12,00 и от 18.30 часа. Аранжиментът е на Димитър Ангелов от Асеновград.

В рубриката „Нещо ново“ по същата телевизия от 5,30, 10,00 и от 17,00 часа ще се върти видеоклипа на песента „Тръгна ми Ленка“, с аранжимент на Пламен Пенчев и със съпровод отново на Димитър Ангелов. Ефектната хореография се изпълнява от танцова формация. Припомняме, че клиповете към песните са заснети в архитектурен комплекс „Стари Времена“ в Родопи планина. Танците към песните се изпълняват от формация на Пиринския ансамбъл.

Очаквайте много скоро в ефира на Фолклор ТВ да бъде представена и следващата песен на трио „Звън“, с която ще зарадват още повече своите почитатели.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Музика

Към началото

Следвай ни