Състезателите на "Акро-арт" останаха извън финалите в индивидуалното на Световното първенство по ско

Топ новина! 	Извън финала на батут остана и Михаел Митев при юношите
Състезателите на "Акро-арт" останаха извън финалите в индивидуалното на Световното първенство по ско
Извън финала на батут остана и Михаел Митев при юношите на възраст 15-16 години. В изключително силната конкуренция на общо 84-ма участници състезателят на „Акро-арт“ зае 23-о място с резултат 97.275 точки. България завърши 25-о Световно първенств

13-то, 23-то и 25-то място заеха състезателите на „Акро-арт“ в индивидуалното класиране на 25-о Световно първенство по скокове на батут за юноши и девойки до 21 години, проведено в столичната зала „Арена Армеец“. След триумфа в надпреварата на батут-синхрон и сребърните медали, които извоюваха във възрастовата група на девойките от 17 до 21 години, сестрите Христина и Мариела Пеневи се опитаха да влязат на финала и в олимпийската дисциплина батут - индивидуално. По-близо беше Христина, която зае 13-о място в квалификацията, от общо 60 състезателки, с резултат от 94.850 точки. Три години по-голямата Мариела се нареди 25-а с 90.835.

Извън финала на батут остана и Михаел Митев при юношите на възраст 15-16 години. В изключително силната конкуренция на общо 84-ма участници състезателят на „Акро-арт“ зае 23-о място с резултат 97.275 точки.

България завърши 25-о Световно първенство по скокове на батут за юноши и девойки до 21 години с две призови места. Освен световните вицешампионки Пеневи, медали завоюваха и Валентин Стоянов/Мартин Димитров също от дисциплината батут-синхрон при момчетата на възраст 11-12 години.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Акробатика

Към началото

Следвай ни