Проблем със здравето причинил катастрофата край Люляците?

V-avtomobila-p-tuvali-4-zheni
В автомобила пътували 4 жени
В Деня на траур за Габрово и Севлиево заради тежка катастрофа, 52-годишна водачка загина в района на село Врабците

Вероятна причина за тежката катастрофа в понеделник, 16 октомври, при която загина 52-годишна жена, шофирала автомобил към Хотелския комплекс Люляците, е здравословен проблем. Това допуснаха запознати със случая на самокатастрофиралия „Хюндай Санта Фе” в района на с. Врабците.
    В автомобила пътували четири жени от Варна и Добричко - отивали на почивка в комплекса в Габровския балкан. Шофирала дъщерята на едната от тях. Около 17 часа, в района на село Врабците, колата се блъснала в близките дървета и 52-годишната водачка загинала на място. Сигналът бил получен в Областната дирекция на МВР в около 17,15 часа. На място незабавно били изпратени екипи на „Пътна полиция”, спешна помощ и пожарната. „Установено е, че 52-годишна жена от Добрич...  в посока с. Врабците, на десен завой е напуснала пътното платно и се е ударила в крайпътни дървета в низходящ терен – съобщиха вчера от полицията. - На място е констатирана смъртта на жената, управлявала автомобила. В МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ са откарани пътниците – три жени на 53,  71 и 80 години, без опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.”
    Неофициалната информация спряга като причина за тежката катастрофа вероятен здравословен проблем на водачката. Други видими причини за самокатастрофата засега не са установени, води се разследване, допълниха запознати.
    Лошата новина дойде в деня за траур в Габровска и Севлиевска община, само 4 дни след като край Габрово се случи друга тежка катастрофа. Тогава на разклона на главния път Габрово-Дряново, малко преди с. Донино, загинаха петима мъже, а други четирима бяха ранени. За кратко време Габрово оглави мрачната статистика на погубени човешки животи по пътищата.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни