Примата на българския рок Милена Славова ще пее във втората вечер на рок фест „Хоталич“

Водеща! Primata-na-balgarskiia-rok-Milеna-Slavova-shtе-pее-vav-vtorata-vеchеr-na-rok-fеst--Hotalichh
Milena-Slavova-1.jpg
Любимката на цяло поколение ще покори с гласа си сцената край стените на крепостта

Милена Славова ще бъде една от големите звезди във втората вечер от Третия национален рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2019. Тя ще дойде край Севлиево и ще покори сцената с гласа си на 31 август.

„Пригответе се за много рок енд рол и се наточете за здрав купон“ – с тези думи Милена Славова се обръща към своите фенове в специално видео обръщение.

„Радвам се, че Милена прие поканата ни да участва във фестивала. Тя ще пее за първи път на това магично място и ще остави там частица от своята невероятна енергия“, сподели кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов.

„Бодливото цвете на рока“, както я определя Буги Барабата, който напусна земния свят преди броени дни, ще бъде и цветето на тазгодишния рок фест „Хоталич“, а присъствието ? там ще донесе щастие и наслада на хиляди нейни фенове.

„Истина“, „Защо“, „Моите ангели“ и „Ха Ха“ са само част от песните, които цялата публика ще изпее с нея в един глас.

„Севлиево е град, който много харесвам и съм изключително щастлива, че ще имам възможност да пея на този невероятен фестивал, който се провежда там за трета година. Обещавам, както винаги, да дам всичко от себе си и да се забавлявам заедно с публиката“, сподели Милена пред организаторите.

Милена Славова не е само рокерка, с годините тя се е превърнала в символ на бунта и свободомислието, макар кариерата ? да започва по времето на комунизма – през 1985 г. Оттогава тя е издала 5 албума и си е спечелила хиляди фенове. През 2016 г. Милена отпразнува 30 години на сцената с концерт, продължил цели 5 часа. Със сигурност незабравимо ще е изживяването с нея край стените на крепостта „Хоталич“ на 31 август.

Не пропускайте третото издание на Националния рок фест „Хоталич“ . На 30 и 31 август край Севлиево! Вход свободен!

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Музика

Към началото