Пищна сватба обединява каста на „Откраднат живот“ за дългоочаквания финал  

<p><span style=

Романтична обстановка, цветя и емоционални моменти успя да улови камерата на "Събуди се" по време на снимките на дългоочакваната сватба в „Откраднат живот: Възмездието“ и един от последните снимачни дни на трети сезон на най-успешния български медицински сериал.

Романтична обстановка, цветя и емоционални моменти успя да улови камерата на "Събуди се" по време на снимките на дългоочакваната сватба в „Откраднат живот: Възмездието“ и един от последните снимачни дни на трети сезон на най-успешния български медицински сериал. Една от най-обичаните двойки в сериала – Наталия и Калин Генадиев, посрещнаха екипа в разгара на тържеството и компанията на целия каст. „С Димо сме много близки в чисто човешки план – това е и причината да се получава химията между героите. Денят започна в 7 сутринта и ще снимаме до късно тази вечер. На сватбата ще има много развръзки, както и изненадващи появи на любими герои“, разказа Дария Симеонова, облечена в сватбена рокля и бели маратонки. „По традиция майките на момичетата плачат най-много на сватбите, така че днешният ден е много емоционален за мен. Освен това чувствам Дария като своя дъщеря“, добави екранната майка на Наталия - Ернестина Шинова.
Специално за големия ден ще се завърне д-р Василев, когото зрителите ще видят на екран за финала на сезона. „И аз като героя си пристигнах специално от Лондон за сватбата. Няма как да не присъствам на този ден, дори датата на сватбата е сменена заради д-р Василев“, шегува се Алек Алексиев, който оставя най-интересното за предстоящите епизоди. Какви изненади и обрати предстоят до големия финал на третия сезон на сериала на 26 май, предстои да видим в “Откраднат живот: Възмездието“ от вторник до петък в 20.00ч. по NOVA.
Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта наNOVAи на официалната страница на “Откраднат живот” въвFacebook, а всички епизоди можете да видите само вNOVA PLAY.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото