Откриха тяло на мъж под виадукта, свързващ Поповци и Донино

Топ новина!
Окръжната прокуратура води разследване, полицията работи по версия за самоубийство

Под ръководството на Окръжна прокуратура - Габрово се провежда разследване за смъртта на 60-годишен мъж от гр. Габрово, съобщи Цвета Димова, Връзки с обществеността на Апелативна прокуратура – Велико Търново
Под ръководството на Окръжна прокуратура - Габрово се провежда разследване за смъртта на 60-годишен мъж от града.     
Досъдебното производство е започнало с първо неотложно следствено действие – оглед на местопроизшествие за престъпление по чл. 115 от НК и се води за това, че на 14 март 2023 г., на път в Северната индустриална зона на град Габрово под виадукт, свързващ село Донино и село Поповци, умишлено е умъртвен мъж от гр. Габрово. 
(Чл. 115 от НК гласи "Който умишлено умъртви другиго, се наказва за убийство с лишаване от свобода от десет до двадесет години")
Неотложните следствени действия са извършени от екип на Областната дирекция на МВР Габрово в присъствието на лекар. 

Полицията работи по версия за самоубийство, съобщи преди малко Ваня Димитрова, Връзки с обществеността в ОД на МВР – Габрово. Това, което Димитрова добави към изнесената до този час информация, е, че сигналът за намереното тяло е подаден на тел. 112 в 9:23 часа

Извършен е оглед на местопроизшествието, назначена е съдебномедицинска експертиза за установяване причините за смъртта на пострадалия.
Действията по разследването продължават под ръководството на Окръжна прокуратура  -  Габрово.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Държавност

Към началото

Следвай ни