МБАЛ "Д-р Тота Венкова" участва в кариерен форум в Медицински университет – Плевен

Водеща! -d-r-Stefan-Todorov-i-rentgenoviya-laborant-S-bina-S-beva
д-р Стефан Тодоров и рентгеновия лаборант Събина Събева
Над 100 студенти посетиха щанда на областната болница в Габрово

Възможностите за реализация в МБАЛ "Д-р Тота Венкова" представиха на кариерния форум "Професионално развитие в медицината 2024г.". Събитието се проведе в Медицински университет Плевен под патронажа на ректора проф. д-р Добромир Димитров.
Над 100 студенти преминаха през щанда на областната болница. Те имаха възможността лично да разговарят с изпълнителния директор д-р Минко Михов, главната сестра Радка Колева и младите попълнения в екипа - д-р Стефан Тодоров и рентгеновия лаборант Събина Събева.
Обръщението на д-р Михов и краткото видео за болницата предизвикаха аплодисментите на преподаватели, студенти и на представителите на други лечебни заведения.
Форумът събра екипа на болницата с познати лица като Рая Колева. Тя е студент по медицина в четвърти курс и две лета работи в МБАЛ "Д-р Тота Венкова" като здравен асистент. Подобна възможност предоставят броени лечебни заведения. А Рая вече е направила своя избор за лятото на 2024г.- да се завърне отново в Габрово.
Ако си студент в специалностите "Медицина" или "Здравни грижи", ти също като Рая можеш да получиш своя шанс. И макар кариерният форум да приключи, вратите на МБАЛ "Д-р Тота Венкова" са отворени всеки ден за мотивирани младежи, които искат да се развиват в сферата на здравеопазването.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Здравеопазване

Към началото

Следвай ни