Марков и Илиев – първи в отборното

Водеща! Otbor-t-na-ODMVR---Gabrovo-be-r-kovoden-ot-nachalnika-na-sektor-„P-tna-politsiya“-gl.-insp.-Nikolai-Simeonov
Отборът на ОДМВР - Габрово бе ръководен от началника на сектор „Пътна полиция“ гл. инсп. Николай Симеонов
28-и Национален конкурс „Пътен полицай на годината“

Най-добър резултат по „Теоретична подготовка“ показа Елизар Илиев от ОДМВР - Габрово; габровските пътни полицаи заеха и първо място в генералното отборно класиране.
Националният конкурс „Пътен полицай на годината“ се провежда за 28-и път. По регламент право на участие в него имат младши автоконтрольори, като всяка ОДМВР излъчва по 1 отбор, а дирекцията домакин има право да сформира два. Тази година в състезанието участваха и сформирани дамски отбори. Участниците се състезаваха в дисциплините: Теоретичен изпит по специализирана подготовка; Оказване на първа долекарска помощ на пострадали при пътнотранспортно произшествие – теория и практика; Стрелба с пистолет; Майсторско управление на автомобил; Майсторско управление на мотоциклет.


Отборът на ОДМВР - Габрово бе ръководен от началника на сектор „Пътна полиция“ гл. инсп. Николай Симеонов.
В генералното индивидуално класиране Марио Марков и Елизар Илиев от Габрово спечелиха съответно второ и трето място. Приза „Пътен полицай на 2022“ спечели Румен Евтимов от ОДМВР – Перник.
Първо място в генералното отборно класиране спечелиха Марио Марков и Елизар Илиев. стр.2
В индивидуалната дисциплина „Оказване на първа долекарска помощ“ най-добре се представи Николай Стойчев от ОДМВР - Сливен, следван от Елизар Илиев от ОДМВР - Габрово и Румен Евтимов от ОДМВР - Смолян.
Най-добър резултат по „Теоретична подготовка“ показа Елизар Илиев от ОДМВР - Габрово, следван от Румен Евтимов от ОДМВР - Перник и Деница Господинова от ОДМВР - Русе. Представителката на русенската областна дирекция бе най-точна в стрелбата с пистолет. На второ и трето място се класираха Марин Минков от Ямбол и Севдалин Шиков от Смолян.
При дамите най-добър резултат показаха представителките на ОДМВР – Русе - Деница Господинова и Татяна Чобанова. Третата позиция зае Мелиса Халилова от ОДМВР - Шумен.
Георги Соколов от ОДМВР – Кюстендил завоюва първото място в дисциплината „Управление на автомобил“. Второто и третото място спечелиха участниците от СДВР – Андрей Йорданов и Мартин Пасков.
При мотоциклетите най-добро представяне направи Венко Велчев от ОДМВР – Хасково. Негови подгласници станаха Румен Евтимов от ОДМВР - Перник и Ангел Исаев от ОДМВР - Велико Търново.
Победителите получиха наградите си на официална церемония в столицата в присъствието на заместник-директора на ГД „Национална полиция“ старши комисар Борислав Муеров, началника на отдел „Пътна полиция“ в ГДНП комисар Димитър Мичев, председателя на СБА Емил Панчев, зам.-председателя на БЧК д-р Надежда Тодоровска, директора на ИААА Бойко Рановски, зам.-председателя на ДАБДП Мария Лазарова, както и предходни ръководители на „Пътна полиция“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Държавност

Към началото

Следвай ни