Григорий Лепс с уникален проект за великия Владимир Висоцки

Водеща! Grigorii-Leps
Григорий Лепс

Руската суперзвезда Григорий Лепс започна усилена работа по нов албум. Изпълнителят, който за първи път ще зарадва многобройните си фенове на 3 ноември в Арена Армеец, подготвя уникален проект в чест на един от най-известните бардове на Съветския съюз – великия Владимир Висоцки.

Често сравняван с незабравимия актьор и поет с китара, по известен като „Говорителя на народа“, Лепс не пропуска случай да почете и изрази възхищението си към таланта на един от най-големите любимци на Русия, останал завинаги в сърцата на хората. Сега, както самият той съобщи в социалните мрежи, по случай 80-годишнинита от рождението на „Великия мастър“ записва трети албум, посветен специално на него и легендарните му хитове.

„Опитвам се да пресъздам негови песни, просто глас под акомпанимента на китара – това е много сложно! Искам да успея да завърша албума преди да е приключила годината на 80-годишнината му. Но никога не съм мислил, че това ще е толкова трудно – да уловиш интонацията, да го направиш по свой начин, без да изгубиш от уникалната енергия на тези произведения… - сложно.“ – признава Григорий Лепс и допълва: „Опитвам се да не бъде в прекия смисъл подражание, но и не искам да оригиналнича на всяка цена. Сложно е, но това е Владимир Симеонович Висоцки! Надявам се, че ще успея да пресъздам достойните произведения на Великия мастър. Искрено се надявам, че този албум ще се слуша от всички – от президента до таксиметровите шофьори“.

якои от песните, посветени на Висоцки, ще бъдат изпълнени и на грандиозния концерт на Лепс у нас. Музикантът и композитор ще представи пред родната публика още най-големите си хитове – „Я Счастливый“, „Зеркала“, „Лондон“, “Лабиринт”, “Водопадом”, “Ну и что”, “Плен”.
Първият голям концерт на Григорий Лепс у нас е на 3 ноември в Арена Армеец. Билетите за шоуто са на цени от 40 лв. до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Музика

Към началото

Следвай ни