Габровските полицаи - победители в зонално състезание по стрелба

<p>Инспекторите Тихомир Петров и Явор Петков от РУ „Полиция“ -
Габровските полицаи - победите

Инспекторите Тихомир Петров и Явор Петков от РУ „Полиция“ - Севлиево, колегата им Веселин Ненков от СОД - Габрово и гл. инспектор Недко Димитров от РУ „Полиция“ - Габрово са отличници и отборно, и индивидуално в зоналното сътеза

Достойно се представи и габровският дамски състав в стрелбата, като инсп. Рая Алексова от ОД на МВР - Габрово зае второ място, пропускайки пред себе си само плевенчанката Лидия Петкова.
Зоналното полицейско състезание по стрелба се проведе на 2 април на стрелбището в Националния военен университет „Васил Левски“ във Велико Търново. ОД на МВР-Габрово участва с два отбора.
В отборното класиране сред четирите дирекции на МВР на първо и второ място е ОД на МВР - Габрово, на трето - ОД на МВР - Велико Търново. Индивидуално първите четири места са пак за габровци. Отборно при жените първи са състезателките на ОД на МВР - Плевен, втори - Од на МВР - Габрово, и трети - ОД на МВР - Ловеч. Наградите връчи лично заместник-директорът на ОД МВР - В. Търново главен инспектор Илиян Личев, който посъветва участниците да предадат уменията по стрелкова подготовка  на колегите си. Следващият етап е през юни т. г., когато ще се проведе републиканското състезание за най-добри стрелци в МВР.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни