Габрово е домакин на държавното първенство по скокове на батут

Топ новина! <p>В рамките на два дни - днес и утре, зала
Габрово е домакин на държавнот

В рамките на два дни - днес и утре, зала „Орловец“ ще бъде домакин на Държавния индивидуален шампионат по скокове батут, двоен минибатут и пътека. Община Габрово е съорганизатор на проявата, съвместно с Българската федерация по скокове на б

 В надпревара за медалите ще се включат над 180 участници от клубовете в София, Бургас, Стара Загора, Кюстендил, Ямбол, Айтос, Русе, Плевен, Благоевград, Сливен, Димитровград и Елин Пелин.
Домакините от „Акро-Арт” ще се представят в дисциплините батут, двоен минибатут и батут-синхрон с 16 състезатели, подготвени от треньорите Пламен Нанев, Николай Голчев, Милена Станчева, Юлиян Георгиев и Цветелина Лазарова. Сред тях ще бъдат и националите Михаел Митев, Христо Христов, Христина Пенева, Симона Иванова и Мариела Пенева, за които това ще бъде пореден тест преди предстоящите международни участия и световното първенство в САЩ през ноември. При момичетата до 8 години за „Акро-Арт“ ще скача Виктория Йовчева, а при 10-годишните ще участват Поля Лечева, Камелия Сяркова и Михаил Богданов. Най-много ще бъдат габровските състезатели във възрастовите групи 11-12 и 13-14-годишни. За медали там ще се борят Мирена Димитрова, Мартина Митева, Михаела Николаева, Ивайло Михайлов, Георги Николов, Пламена Желязкова, Елена Балабанова и Калина Даскалова.
Квалификациите започват днес от 9 часа и ще продължат през целия ден. Финалите са в сряда отново от 9 часа. Входът за зрелищното състезание е свободен.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Акробатика

Към началото

Следвай ни