Eddis и DJ Teddy Georgo заснеха видео клипа на новата песен „Ето ти”

Водеща! Pesenta-sche-izleze-v-efira-na-Razpeti-Pet-
Песента ще излезе в ефира на Разпети Петъ
Младата надежда на българската поп-фолк сцена Денис Асенов, с артистичен псевдоним Eddis, и култовият диджей Teddy Georgo заснеха видеоклипа на едноименната песен „Ето ти” в „CLUB 33”.

 

Това е третата авторска песен на Eddis, който покани Теди в проекта, познат със своя музикален почерк и рап-речитатив. Песента ще излезе в ефира на Великден на Разпети Петък на връх рожденият ден на Eddis на 22 април и ще бъде промотирана в елитния столичен клуб “CLUB 33”.

 

На Тодоровден популярният диджей отпразнува своя имен ден на снимачната площадка и се отдаде на творчество! Историята на приказната песен е част от живота на Eddis за една преживяна драматична любов. Теди, със своите 4-куплета, успокоява Eddis в песента и приземява всички хвърчащи и зашеметени млади момичета от реалността в живота. В песента Eddis излива чувствата си, а Теди дава добър пример с неговите големи приятелки и любими български изпълнителки Преслава и Галена, който са еталон на сцената в България, с перфектна визия и пример за успех.

 

 

„Надяваме се песента да се хареса на нашите почитатели, в проекта взеха участие много добри и доказани творци” – споделиха изпълнителите на „Ето ти”.

 

Текст: Денис Асенов (Еddis), Кристиян Първанов (Крис Риска), Тодор Георгиев (DJ Teddy Georgo) и Стоян Григоров (SNG).

 

Музика: Еddis, Йордан Сандов и Християн Запрянов.

 

Аранжимент: инж. Росен Стоев (Reptilla Studio), Иван Ковачев (Balkan Violin), Тодор Георгиев (DJ Teddy Georgo), Eddis и Андрей Чолаков.

 

 

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Музика

Към началото