Дряново посреща лекоатлети от цялата страна

Препоръчана! Ivan-Mihailov-i-Marinela-Nineva
Иван Михайлов и Маринела Нинева
Предстои 53-то издание на традиционния национален лекоатлетически крос "Колю Фичето" в Дряново и второто издание на „Рън Дряново”.

Дряново отново ще бъде домакин на голямо спортно събитие от национален ранг.
Непосредствено преди традиционните есенни празници на града, в неделния 16 октомври Спортен комплекс „Локомотив“ – Дряново ще събере участници от цялата страна, организатори и зрители на петдесет и третото издание на Международен лекоатлетически пробег „Колю Фичето“ и второто издание на „Дряново рън“ - част от националната верига „България рън“.
Уникален маршрут за състезателите ще предложи и второто издание на „Дряново рън“. В тази обиколка и маршрут от 13 км ще участват най-добрите български лекоатлети, а в късата обиколка от 1000 метра на „Дряново рън” могат да се включат всички желаещи.
Те ще премерят сили по пътя от град Дряново до историческия Дряновски манастир, известен и с красивата природна местност, в която се намира.
Заявки за участие могат да се подават до 8 октомври 2022 г., съгласно Наредбата за провеждане на пробега. За повече информация и записвания: г-н Иван Михайлов, тел. 0882962020 или на имейл адрес: kla_lokodryanovo@abv.bg.
Стартът на спортния форум ще бъде даден в 08:45 часа на 16 октомври (неделя) 2022 г. на стадион „Локомотив“ в Дряново.
„Създали сме нужните условия и организация с кмета на Община Дряново г-н Трифон Панчев и председателя на Общинския съвет Тодор Георгиев за провеждане на спортния форум. Продължаваме с традицията и провеждането на крос „Колю Фичето” в Дряново. Това е вторият най-дългогодишен шосеен лекоатлетически пробег в България.
Очакваме Ви в Дряново!” - заяви легендарният дряновски треньор по лека атлетика Иван Михайлов.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Лека атлетика

Към началото

Следвай ни