Безплатен транспорт за "Хоталич", рокфестивалът се открива в петък

Karta-na-festivala
Карта на фестивала
 Безплатен паркинг и транспорт до "Хоталич" осигурява севлиевската Община за едноименния рокфестивал - пети поред, който се открива в петък.

Паркинг и транспорт до "Хоталич" осигурява севлиевската Община за едноименния рокфестивал - пети поред, който се открива в петък. С оглед ограничените места за паркиране край крепостта - около 50 автомобила, от управата призовават гостите да се възползват от предоставената им възможност. Оттам напомнят, че е налице и зона за къпмингуване.
Музикалното шоу, с което Севлиево открадна рокславата на Каварна, се открива на 26 август. Точно в 19.00 часа възпитаникът на Детски комплекс "Йовко Йовков" Павел Петров ще изпълни "Черната овца". Веднага след него на сцената ще се качи севлиевската група Cheese heads. След тях ще забият Old school и Монолит, а кулминацията на вечерта ще бъдат любимците JEREMY.
Вторият фестивален ден започва в 17:00 часа на 27 август с Broken и MD Band. Следват "Фабричен дефект" и "Остава". Рокфестът ще бъде закрит от легендите от "Тангра". Любимците на няколко поколения ще изпълнят на живо в осъвременен аранжимент и звучене почти всички парчета от култовия албум "ТАНГРА ІІ", сред които „На 35”, „Бъди какъвто си”, „Оловният войник”, „Делник”, „Неделя”, „Жулиета”, „Циркът”, „Така стоят нещата”, както и хитовете, с които всеки българин свързва групата - „Нашият град“, „Богатство“, „Любовта, без която не можем“, „До последен дъх“.
Генерален спонсор на рок фестивал "Хоталич" е "Идеал Стандарт - Видима" АД, а организитарите са убедени, че интересът ще е огромен. За посетителите е осигурен паркинг на Панаирната площадка (GPS координати: 43.022213°, 25.105848°), откъдето тръгва и организираният транспорт.
Община Севлиево, която е съорганизатор на шоуто, съобщи, че автобусите ще се движат по следния график:
- на 26 август от 17:00 часа до 21:00 часа по маршрут Севлиево - Средновековен град и крепост „Хоталич“.
- на 27 август от 13:00 часа до 21:00 часа по маршрут Севлиево - Средновековен град и крепост „Хоталич“.
След 21:30 часа ще започва превозването на всички желаещи от крепостта обратно към града и през двата фестивални дни.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Музика

Към началото

Следвай ни