„Бъки“ ще защитава Купа България този уикенд във Велико Търново

Na-polufinala--B-ki--srescha--Svilengrad-
На полуфинала "Бъки" среща "Свиленград"
Отборът на „Бъки“ ще се опита да защити трофея от турнира Купа България при жените, който спечели през последните две години.

 Финалният турнир за 2021 година ще се проведе в двореца на културата и спорта във Велико Търново тази събота и неделя. До него стигнаха още отборите на „Свиленград“, „Сливница“ и домакина „Етър 64“ (Велико Търново).
В съботния следобед ще се изиграят двата полуфинални двубоя. Особено интригуващ е първият от тях, в който „Бъки“ ще срещне лидера в първенството „Свиленград“. В битките през сезона до тук резултатът е 2:0 в полза на свиленградчанки. Срещата ще започне в 15 часа и ще бъде ръководена от международната двойка рефери Светослав Йовчев и Звезделин Йончев от Велико Търново. Делегат на мача ще бъде Саша Панджич. Другият полуфинал е с начален час 17.00 и в него домакините от „Етър 64“ ще срещнат състава на „Сливница“. Съдии на тази среща ще бъдат Младен Белов (Добрич) и Галин Караджов (Горна Оряховица), а делегат - Йордан Халаджов. В неделния ден от 11 часа ще започне мачът за 3-4 място, а началният час на финала за купата е 13.00.
Отборът на „Бъки“ спечели последните две издания на турнира Купа България - през 2019 и 2020 година. Във витрината клуба са общо 4 трофея от тази надпревара и това го нарежда на 4-то място в класацията по спечелени отличия. 13 пъти в турнира е триумфирал съставът на „Етър 64“, 8 пъти ЦСКА (София) и 7 пъти НСА (София).

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни