DJ Teddy Georgo написа химна на Европейското по плажен хандбал

Водеща! Rosen-Petkov,-Rosen-Dobrev,-Tedi-Dzhordzho-i-Teodor-Iliev
Росен Петков, Росен Добрев, Теди Джорджо и Теодор Илиев
Европейските шампионати по плажен хандбал, на които България и Варна ще бъдат домакин в началото на юли вече имат свой химн, създаден от лейбъла на DJ Teddy Georgo – „Ди Джей Юнивърс”.

     Песента Theo Feat. Teddy Georgo, Galina & Raya – Better Late Then Never (По-добре късно, отколкото никога) ще бъде официално представена в 10 часа в сряда (26 юни) на Южния плаж във Варна, където вече се изграждат кортовете, които ще приемат мачовете на най-добрите европейски отбори по плажен хандбал. В събитието ще участват президентът на Българската федерация по хандбал Росен Добрев, DJ Теди Джорджо, генералният секретар на родната централа Теодор Илиев и Кристиан Димитров – директор на дирекция „Спорт“ в Община Варна. На него медиите ще получат и актуална информация за организацията на Европейското първенство за юноши и девойки до 16 години и европейския квалификационен турнир за мъже и жени, както и за подготовката на нашите отбори.
    Better Late Then Never (По-добре късно, отколкото никога) e песен, създадена специално за първенствата по плажен хандбал в България 2024. Химнът носи енергията и вълнението на този атрактивен спорт и е по идея на президента на БФ Хандбал Росен Добрев и именития български DJ и продуцент  Теди Джорджо, а в реализацията на песента участват и неговите талантливите синове – Теодор и Пламен, известни в музикалните среди, като DJ Theo и DJ Diass.

Теди Джорджо
    Женските вокали са дело на две талантливи варненки – Галина и Рая, открития на младия продуцент и DJ – Theo.  Участие в проекта взеха доказани имена в музикалната индустрия на България, сред които популярният китарист и водещ Иван Тишев /TISH3V/, Георги Киров /D-ZASTA/ oт „The House Studios” и Жулиян Станев /JS/ от „SauceKids Studios” – Варна.
    „Когато представяме България, нашите сърца туптят много силно! За нас с Theo и DJ George е огромна чест, че и тази година отново е поверена  отговорността за шоу ентъртеймънта на спортния форум и когато представяме България, трябва да дадем най-доброто и да създадем музикалното лице и неповторимо настроение за феновете на това значимо за страната спортно събитие. Преди три години стана голям празник, надявам сега да е още по-голям. “, сподели  Теди Джорджо. 
    Росен Добрев благодари на Теди Джорджо и всички музиканти, участвали в реализирането на песента.
    „Песента е насочена към младите хора, към лятото, към феновете, които ще се забавляват по трибуните. И мисля, че ще стана наистина голям хит. В България имаме много добри музиканти, певци, артисти и DJ и вярваме, че те ще допринесат за популяризирането на нашата страна и през музиката. Смятам, че този химн ще се превърне в неразделна част от Европейското първенство и ще остави траен спомен във всички участници и зрители“, каза Добрев.
    След великолепно проведеното и отразено със суперлативи ЕП по плажен хандбал за юноши и девойки, мъже и жени през 2021 година, Европейската централа отново гласува доверие на БФХ и през юли морската ни столица ще приеме две последователни големи събития, в които ще вземат участие общо 56 отбора от 20 държави на Стария континент. 
    Първото е Европейското първенство за юноши и девойки до 16 години от 4 до 7 юли, а второто – европейски квалификационен турнир за мъже и жени за ЕП през 2025 г., който ще се състои от 11 до 14 юли.
    В ЕП по плажен хандбал за девойки ще спорят 18 отбора, които жребият разпредели в 3 групи с по 6 тима. Като домакин на проявата, след попълването на отборите от останалите урни, България си избра място в група В, в която са още съставите на Германия, Унгария, Полша, Румъния и Сърбия.
    В юношеската надпревара на първенството на Стария континент ще участват 16 отбора, които бяха разпределени в 4 групи с по 4 тима. България предпочете група А, в която преди това жребият събра тимовете на Унгария, Швеция и Румъния.
    В квалификационния турнир при жените във Варна ще спорят 12 отбора. Жребият ги постави в 2 групи с по 6 тима. България си избра група А, в която намериха място отборите на Полша, Украйна, Хърватия, Турция и Швейцария.
    Мъжкият ни отбор по плажен хандбал пък ще премери сили със съставите на Норвегия, Франция, Чехия и Малта. Общо 10 ще бъдат участниците в турнира при силния пол, разпределени в 2 групи. Тимът ни предпочете място в група В.
    „Очакваме и много фенове, защото тази атрактивна разновидност на хандбала набира все по-голяма популярност. Ще бъдем домакини на едно страхотно събитие, което ще бъде изключително полезно и за икономиката на града. Организацията ни отне повече от 1 година, но вече сме на финалната права и с опита, който има целият ни екип съм убеден, че отново ще се справим на много високо ниво“, допълни Росен Добрев. Той благодари на Община Варна за оказаната подкрепа. Изказа благодарност и към Министерството на младежта и спорта и Министерството на туризма, като подчерта, че служебните министри Георги Глушков и Евтим Милошев са повярвали в значимостта на първенствата и са отпуснали допълнителна финансова помощ за организацията им.
    Генералният секретар на федерацията Теодор Илиев изрази увереност, че състезанията ще преминат на най-високо ниво и надежда, че четирите български отбора ще запишат престижни класирания.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни