Ария на ДесиСлава и тенора Светозар Христов огласи залата на шоуто и донесе победа на певицата

Препоръчана! <p>Десетият лайв на „Като две капки вода“ по NOVA се
DesiSlava & Svetozar-8832.JPG

Десетият лайв на „Като две капки вода“ по NOVA се превърна в трамплин към нови музикални и артистични висини за звездните участници, които без прецедент успяха да изправят публиката осем поредни пъти за вечерта.

Десетият лайв на „Като две капки вода“ по NOVA се превърна в трамплин към нови музикални и артистични висини за звездните участници, които без прецедент успяха да изправят публиката осем поредни пъти за вечерта. За образа на Райна Кабаиванска ДесиСлава и тенорът от Belcanto – Светозар Христов, огласиха залата под съпровода на стотици аплодисменти. След изпълнението на Михаела Маринова, младата певица и Нели Рангелова направиха импровизиран дует на парчето „Необясними неща“, присъединявайки почитателите в популярния припев. „Това е най-красивият женски образ, създаден от мъж“, заяви Йорданка Христова пред Ваня Джаферович, който разтърси сцената с розовите коси на рап певицата CL. За изненада на водещите продуцентът Маги Халваджиян се включи в нощта на преобразявания като четвърти член на журито.  „Миро се справи много добре. Познавам него и семейството му от години и имам възможност да следя музикалната му кариера“, поздрави го Веселин Маринов, който прие поканата от Маги Халваджиян да бъде специален гост в шоуто следващия понеделник. Детската песен „Солнечньй круг“ на Йосиф Кобзон беше изпълнена от Коцето Калки заедно със сина му Теди, който сбъдна детската си мечта да влезе в асансьора на „Като две капки вода“. Поздравления за образа на Богдана Карадочева получи Башар Рахал, който се озова в центъра на спектакъл с деца и циркови артисти. „Това е една от най-емблематичните песни за последните 15 години“, заяви Люси Дяковска след изпълнението на Born This Way на Lady Gaga. Поп певицата умело се справи с танците и вокалното майсторство на световната звезда. Джим Морисън накара актрисата София Джамджиева да се превърне в истински ураган на сцената с едно от култовите парчета на рок легендата.
 В понеделник вечер, от 20.00 ч. по NOVA Башар Рахал ще се превърне в рап идола на 90-те – Vanilla Ice, а Коцето Калки ще вземе едно от парчетата на Бони Тейлър. София Джамджиева ще влезе в обувките на Бритни Спиърс, а Михаела Маринова ще има роля в дуета на Софи Маринова и Устата. Миро ще изпълни тоталния хит на Ед Шийрън – Shape of you, а Ваня Джаферович ще застане начело на българските рок титани от група „Сигнал“. Люси ще бъде позитивният и усмихнат Venzy, а ДесиСлава – самата Тина Търнър.
Ще изкачат ли участниците още едно стъпало към успеха на сцената на „Като две капки вода“ – ще разберете следващия понеделник в 20.00 ч. по NOVA. 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Музика

Към началото

Следвай ни