Ал Бано ще се жени в Беларус

Топ новина! <p>Класикът на италианската музика <strong>Ал Бано, </strong>който очакваме на 5
Ал Бано

Класикът на италианската музика Ал Бано, който очакваме на 5 октомври за неповторим концерт със Софийска филхармония, планира сватба в Беларус, Минск, съобщават италианските медии.

Класикът на италианската музика Ал Бано, който очакваме на 5 октомври за неповторим концерт със Софийска филхармония, планира сватба в Беларус, Минск, съобщават италианските медии. Темата за тайния брак на музикалната звезда стана силно обсъждана след официалния развод на жената до него - Лоредана Лечизо.

 Според светските репортери от Ботуша, Ал Бано и дългогодишната му партньорка, с която имат и две деца, най-сетне са решили да направят връзката си официална. След раздялата на майката на най-малките му син и дъщеря с Фабио Кацато, сега двойката има всички основания да направи голямата крачка. Романтичният жест е напълно в стила на изпълнителя на "Libertà", който е отдаден на семейството си и обожава да прави изненади на любимите си хора.

 През последните седмици слуховете за тайното тържество не стихват, като все още не е потвърдено дали Ал Бано ще има още един повод да събере фамилията и дали ще дойде за концерта си в София с новата си съпруга.

 Италианската звезда и музикантите от Софийска филхармония ще изнесат един специален концерт в зала Арена Армеец на 5 октомври от 20:00 ч. Билетите са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и VIP пакети за събитието можете да закупите от. Организатор на събитието е MOKO Solution.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Музика

Към началото

Следвай ни