За осми път международен фотографски пленер „Бодиграфия” в Дряново и В. Търново

<p>Снежина Симеонова От 17 до 23 август в района на
За осми път международен фотог

Снежина Симеонова От 17 до 23 август в района на Дряново и В. Търново ще се отбележи осмото издание на Международния пленер за актова фотография „Бодиграфия” 2014.

В артистичния форум ще участват 25 български и чуждестранни фотографи, доказали се в този стил. Фотограф-художниците ще показват красотата и съвършенството на голото човешко тяло. Актовите снимки специално се подготвят и режисират както по отношение на поведението на фотомодела, така и като фон, осветление и последваща обработка.
Пленерът се организира от Община Велико Търново, парк-хотел Дряново, DYNAPHOS, Фотографски системи, Resize studio, Фотоваканция, Dedolight, Club PLAY, с медийното партньорство на БТА.
Новото в това издание ще е постоянното осветление Iceberg. Участниците за първи път ще имат на разположение от мощното и ефективно диодно осветление от серията Iceberg на DYNAPHOS, с мощност 100 и 200W.
Кулминацията на „Бодиграфия” е на 22 август от 19.00 ч. в Изложбени зали „Рафаел Михайлов” – Велико Търново, където ще бъде открита изложба с всички творби на участниците и ще се излъчат победителите.
Миналата година наградата „Най-добра фотография на „Бодиграфия“  2013” спечели столичният фотограф Кирил Станоев за снимка с модел Василена Аврамова.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Арт

Към началото