Явор Божанков: Корупцията „надува“ цените в България

Топ новина! Yavor-Bozhankov
Явор Божанков
Нормалните хора трябва да се обединят, категоричен е водачът на листата на “ПП-ДБ“

„Голямата тема, която вълнува хората днес, са високите цени. Причината за тях е липсата на конкуренция. Картелите и монополите хранят сивия сектор, те хранят и корумпираните политици, които им създават условията за монопол и картел. Когато има върховенство на закона и условия за конкуренция, няма картели, няма монополи, няма високи цени.“ Това заяви водачът на листата на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Явор Божанков. 
Според 33-годишния юрист много хора са напуснали България не защото нямат средства, а защото виждат, че някой успява през задната врата. 
Основните теми, които стоят пред 49-ото Народно събрание, той определи така: Промените в Наказателно-процесуалния кодекс и съдебната реформа. „Нашата задача е да обясним на хората връзката между тази реформа и тяхното благосъстояние, нивото на заплащане, доходите и пенсиите, цените...“, обясни Божанков. 
Имам приятели, които са отегчени или отчаяни и казват, че няма да гласуват. „Супер, казвам им, но по този начин ти пак гласуваш. Твоят „неизползван“ глас е глас за ГЕРБ.“ 
„Нормалните хора трябва да се обединяват, защото другите са страшно монолитни в злодеянията си. Нямаме друг шанс!“, категоричен е водачът на листата с номер 12 в бюлетината. 

Текстът е съгласно договор с “ПП-ДБ“ за отразяване на предизборната кампания.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни