Яна Димитрова - с награда от ,,Шампионска лига”

Тринайсетгодишната Яна Димитрова от Вокалната формация ,,Upstream Voices”с вокален педагог
Яна Димитрова - с награда от ,
Тринайсетгодишната Яна Димитрова от Вокалната формация ,,Upstream Voices”с вокален педагог Ценка Горалова, се завърна с втора награда от международния конкурс за изпълнители на поп, рок и джаз музика ,,Шампионска лига - 2014”.

Фестивалът се проведе в Констанца, Румъния. Организира се от Михай Трайстариу - популярен и много известен певец, продуцент и композитор, представил Румъния на ,,Евровизия” през 1998, като изпълнител и 2006 – с композирана песен. Той има собствена школа ,,Star Akademy” за обучение на млади таланти. През 2013 г. Михай бе част от международното жури на конкурса ,,Сребърна Янтра” във Велико Търново. По негова покана тази година на конкурса в Румъния участваха 4 български изпълнители, сред които бе и талантливата севлиевка. Яна Димитрова се състезава в първа категория ,,Junior” до 15 години с три песни, представени в три поредни вечери в аулата на университет ,,Овидиу” в гр. Констанца.
Журито оценяваше всеки изпълнител по десетобална система и всеки можеше да си види оценките в момента на живо. Това не се случва отдавна на конкурсите в България, твърди Ценка Горалова.
Яна се представи блестящо в изключително силна конкуренция на деца от Румъния, Малта, Молдова, Македония, Словения, Украйна, Литва и Англия. На гала-концерта тя получи медал, диплом, специална награда за най-добро комплексно представяне, и концертен тоалет, козметична серия на ,,Avon” и спортнидрехи на W- KIKI. Неслучайно конкурсът се нарича ,,Шампионска лига”. Участниците трябва да имат сериозна биография, първи награди и ,,Гран при” от национални и международни фестивали и конкурси.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни