Валя Балканска идва в Габрово в подкрепа на Ралица Манолова

Glasuvaite-za-Ralitsa-Manolova-s-byuletina-№66
Гласувайте за Ралица Манолова с бюлетина №66
Ралица Манолова е кандидат за кмет от "Продължаваме промяната - Демократична България"

    Екипът на Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ с радост прие предложението за публична среща с Валя Балканска и Петър Янев на 18 октомври от 18.30 ч. в ДТ „Рачо Стоянов“. 
    Темата за народознанието е важна за нас като общност, но най-вече като българи и общество, което има нужда от сплотяване.
    Световноизвестната певица и нейният гайдар цял живот активно популяризират българското народознание чрез своето творчество. Петър Янев, съвместно с Иван Георгиев-Балки (също един от най-емблематичните гайдари и университетски преподавател по гайда) и Теодора Игнатова (Почетен консул на България в Република Конго), създава първото специализирано „Школї по гайда и народознание“. 
    В рамките на срещата ще чуем звуците на гайдата на Петър Янев като съпровод на космическия глас на Валя Балканска и ще можем да поговорим за посланията към поколенията и каба гайдата като „несравнимия глас на Родопите”. В срещата разговор ще се включи и Теодора Игнатова, която подпомага развитието на здравеопазването, образованието и културата в България чрез международната фондация „Докосни щастието“.
    Входът е свободен.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни