Валерия Лозанова: “Това беше последният ми шанс за европейската титла при девойките и трябваше да я взема”

<p>    Валерия Лозанова вече е абсолютен шампион на Световния съюз
Валерия Лозанова: “Това беше п

    Валерия Лозанова вече е абсолютен шампион на Световния съюз по киокушин (KWU) в категория до 55 килограма при девойките до 17 години. След световната титла, която извоюва в края на миналата година във Варна (втора за нея от първенств

Три победи срещу силни съпернички донесоха на състезателката от клуб „Надежда“ (Габрово) титлата, която липсваше в богатата й колекция. Ето какво сподели Вале за състезанието в Берлин и поредния си триумф.

    -  Удовлетворена ли си от титлата, Валерия?
    - Много съм доволна, защото това беше единствената титла, която нямах. Аз съм вече двукратен световен шампион на обединената федерация по киокушин и само европейската титла ми липсваше. И понеже това ми е последна година в националния отбор при девойките, си казах, че трябва да стисна зъби и да дам всичко от себе си за успеха, защото друг шанс няма да имам.
    - Как се развиха срещите ти?
    - Състезанието беше тежко. Игра се на 6 татамита в две зали и имаше големи интервали, в които трябваше да чакаме. Първата ми среща беше още в началото на състезанието, под номер 23. Играх срещу съперничка от Унгария, която беше много здрава физ

Коментирай!

За да коментирате, влезте в профила си или се регистрирйте. Ако нямате регистрация, може да се регистрирате тук. Можете директно да коментирате чрез профила си във Facebook.

0 коментара

Към началото
  1. Още от Бойни

Календар

ПОН ВТО СРД ЧЕТ ПЕТ СЪБ НЕД

Адрес "100 вести"

И това го има"

Виц на деня