Валери Митов, водач на листата на БСП в 7 МИР: Изборът е лесен – гласуваме за хора, които ще работят в полза на обществото, не за себе си

Valeri_Mitov_1.jpg
Valeri_Mitov_1.jpg
Народното представителство за кандидатите в листата на БСП не е самоцел, а шанс да помогнем на региона си

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ
НА ГАБРОВСКА ОБЛАСТ, СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ!

Докато се срещахме с Вас през този месец, Ви слушахме внимателно и се стараехме да градим нашата стратегия за решаване на въпросите, които поставяте. За да успеем с разум и сърце да преодолеем недоверието в погледите, болката в думите, примирението, че всичко ще си остане по старому.
В листата на БСП сме само млади хора, повечето с успешна кариера, други – на старта със своите мечти и амбиции. Ние няма от какво да се срамуваме и сме изпълнени с надежда да променим родното си място с отговорност и всеотдайност.
Народното представителство за всички нас не е самоцел, а шанс да помогнем на региона си.
Няма да е лесно и сега, защото смяната на управленския модел от цели дванадесет години не е приключила. Днес ясно се вижда какво е наследството – нереформирани системи на образование и здравеопазване, корупционни практики в отношението на държавата към бизнеса. И когато кризата все повече и повече се разраства, всички ние сме неподготвени, нямаме възможности за противодействие – налага се да се вземат спешни решения с краткотрайно действие.
Всички сме изморени от политически хватки, борби и кавги, словоблудство и импозантни „лидерски“ изявления. Казал го е преди век и половина голям учител и книжовник – „У нас всичко добро пропада във вражди, наместо да се върши работа“. Затова, да послушаме Данов и да свършим работата. Да създадем закони, които отговарят на изискванията на времето за справедливост и бързо действие. Да изградим образование, подготвящо младите хора за бъдещето, здравеопазване, което наистина лекува, икономика, която да гарантира и обезпечава социалните политики.
Истинският избор на 2 октомври ще бъде между договорките и ясните правила, между високомерието и диалога, между манипулациите и честното състезание, между чекмеджето и бъдещето!
Ето защо моят призив към Вас е да гласувате за хората с гражданска позиция, за личностите с енергия, воля и хъс, готови да работят в полза на обществото, не за себе си. 


УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ГАБРОВСКА ОБЛАСТ,
не позволявайте да Ви внушават, че няма смисъл да мислите и да избирате! Обединени заедно, хората имаме силата да правим промени и да побеждаваме! За нашето село, нашия град, нашата област, нашата държава!

 

–––––––––––

Бел. редакцията. В днешния (190) брой на вестник "100 вести" е допусната буквена грешка в обръщението на г-н Валери Митов към избирателите (в изречението: В листата на БСП сме само млади хора, повечето с успешна кариера, други – на старта със своите мечти и амбиции.) Редакцията на вестника се извинява на г-н Митов и читателите за неволната грешка.

 

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни