В Габрово започна Петото годишно време - карнавалното

Топ новина! Mototo-na-karnaval-2022-godina-e-Kot-dodi,-gad-dodi
Мотото на карнавал 2022 година е Кот доди, гад доди
На 11.11 точно в 11 часа и 11 минути в Габрово бе даден старт на Петото годишно време - Карнавалното.

 То се отбелязва във всички карнавални градове в света. От този час започват да се отброяват дните до 21 май, когато в Габрово ще се вихри весел, пъстър карнавал.
Новината съобщи кметът Таня Христова, която обърна пясъчния часовник, чиито песъчинки отброяват времето. Мотото на карнавал 2022 година е „Кот доди, гад доди“.
Преди това публиката става свидетел на голям предизборен публичен дебат между двама кандидати за народни представители - Пульо Келешев и Великан Хвърчилков. Те надминаха колегите си от телевизионните дебати по викове, обиди, прекъсвания, без малко да се сбият. Водещата едва удържаше напористи кандидати, но до физически сблъсък все пак не се стигна.
От ожесточените дебати все пак се разбра, че Великан Хвърчилков обещава река Янтра да стане плавателна и да стигне до три морета.
Пульо Келешев обясни, че има специална договорка със слънцето вчера то да свети ярко, заради дебатите. Освен това той даде дума, че за всеки габровец ще има тротинетка, кръгово и тунел. Габрово ще се превърне в космодрум на Балканите.
Водещата Трънка Кривошапкова не издържа и закри дебатите, преди да се чуят всички обещания на кандидатите за народната любов.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни