Утре е денят за размисъл, денят, в който всеки ще трябва да направи своя мотивиран избор

Топ новина! Gabrovo-ima-nuzhda-ot-promyana!
Габрово има нужда от промяна!
Николай Косев, кандидат за кмет на община Габрово:

След срещите си с вас сега съм уверен: ГАБРОВО ЗАСЛУЖАВА МНОГО ПОВЕЧЕ! 

Заслужава усилията и безсънните нощи. Заслужава да говорим открито за проблемите и още повече - да работим за решенията. Заслужава да се борим за средата на всяко едно дете, за завръщането на всеки млад човек, за сигурността и спокойствието на всеки възрастен, за възможностите и перспективите за развитие на ВСИЧКИ. 

Работата в община е кауза и в никакъв случай не е лесна, а напротив - много широкообхватна и изискваща. Местното самоуправление е море от закони, отговорности, липса на средства, но усилията си струват, ако животът на хората става по - добър. 
  
Благодаря на всички за срещите, най-вече на тези, които все още носят в сърцата си идеите за солидарност и справедливост. Повярвайте ми, тези идеи могат да бъдат пренесени в политиките на общината. Защото за мен управлението е един непрекъснат разговор, воден с откровеност и доверие, упорита ежедневна работа, извършвана честно и почтено.
    
Обичам Габрово и искам той да бъде градът, в който да пораснат и да се реализират децата ни, не градът, в който се връщаме, за да се видим с близките си и после си отиваме в столицата или зад граница.
Знам, че много от вас и в момента си мислят: „Те са все едни и същи, няма смисъл да гласувам“, а има и такива, които ще продадат гласа си за няколко лева. За мен това е загуба на самоуважение и достойнство.

ГЛАСУВАЙТЕ НА 29 ОКТОМВРИ, гласувайте за този, който смятате, че е най-правилният избор, не оставяйте другите да решават вместо вас!


Градът ни има нужда от промяна и ние, които живеем тук и сега, ще я постигнем – ВСИЧКИ ЗА ГАБРОВО.


Платен материал, публикуван във в. "100 вести" съгласно договор за отразяване предизборната кампания на МК "БСП за България" за местните избори на 29 октомври 2023.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни