Томислав Дончев, водач на листата на ГЕРБ-СДС в област Габрово: Ще продължим работата по големите инфраструктурни проекти, важни за развитието на Габровска област

Водеща! Tomislav_Donchev_22_09_20221.jpg
Tomislav_Donchev_22_09_20221.jpg
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Габрово Томислав Дончев и кандидатът за народен представител Невена Минева посетиха фирми в региона

С техни представители Дончев разговаря за трудностите пред бизнеса заради високите цени на енергоносителите и цените на суровините.
Той беше категоричен, че в такава тежка ситуация е нужна подкрепа от държавата за бизнеса, хората, лечебните заведения, образователните институции, социалните услуги, религиозните храмовe, културните институции и земеделските производители.
По думите му овладяването на цените на енергоносителите ще овладее и инфлацията.
Дончев обясни, че приоритет е изграждането на нова индустриална зона между Габрово и Севлиево, както и да продължи работата по големите инфраструктурни проекти, сред които тунелът под Шипка и автомагистрала „Хемус”.


Кандидатите на ГЕРБ се срещнаха и с жители на габровските села Поповци и Думници. Хората споделиха, че са доволни от направеното в региона, от обходния път на Поповци, обходния път на Габрово, направеното в града, както и водоснабдяването на селата в посока Севлиево от яз. „Христо Смирненски”, за което правителството на Борисов осигури финансиране.
Томислав Дончев припомни, че са отпуснати средства и за водоснабдяването на Кметовци и селата около него, където проблемът с водата също е решен. Проблем в региона остава водоснабдяването на с. Лесичарка и близките села. За този район се обмисля вариант за проектиране на 6 км трасе от с. Донино, така че и той да бъде захранен от язовир „Христо Смирненски”, обясни областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов по време на среща с жители на село Лесичарка.
„За 10 години успяхме да решим проблема с водоснабдяването в голяма част от габровските села, ще се справим в останалите, увери Томислав Дончев.
* * *
Текстът е предоставен от предизборния щаб на ГЕРБ и се публикува съгласно договор за отразяване на предизборна кампания

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни