Теодор Кабакчиев спечели Bassella Xtreme Race

Teodor-finishira-s-vreme-2-34-02-chasa
Теодор финишира с време 2:34:02 часа
Bassella Race събра над 1100 състезатели ппрез уикенда

    14-то издание на едно от най-очакваните в испанския, а и в международния ендуро календар, състезания – Bassella Race, събра над 1100 състезатели ппрез уикенда. Bassella е офроуд фестивал, който се провежда близо до Леида и с който се слага началото на сезона в Испания. 
    В първия ден се проведе атрактивното хард ендуро състезание Xtreme Race, което се превърна в грандиозно шоу за зрителите. Пилотът на „Sherco Factory Racing“ Теодор Кабакчиев беше най-бърз в полуфинала, а след това и във финала. Шампионът на Испания по хард ендуро за 2023-та завъртя 7 обиколки на трасето в предвиденото време. Зад него завършиха пилотите на „Риеху“ Доминик Олсзови (Полша) и Алфредо Гомес (Испания).
В неделния ден се проведе зрелищен масов старт, който предвиждаше две обиколки със 100% ендуро маршрут. В него Теодор се класира четвърти от общо 83-ма завършили в клас Pro. Второто място зае съотборникът му в „Шерко“ и състезател в ENDURO GP E3 Антоан Маган, а победител за трети път в надпреварата стана испанецът Кристобал Гереро (Бета), който завъртя двете 60-километрови обиколки за 2:28:18 часа. Теодор финишира с време 2:34:02 часа.  

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Моторни

Към началото

Следвай ни