Теодор Кабакчиев ще кара в американския ендуро шампионат

Teodor-Kabakchiev-veche-e-chast-ot-otbora-na-legendata-Gre-m-Dzharvis
Теодор Кабакчиев вече е част от отбора на легендата Греъм Джарвис
Габровският топ пилот Теодор Кабакчиев ще участва и в американския хард ендуро шампионат AMA EXTREME CHAMPIONSHIP през този сезон.

Кабакчиев, който от тази година е част от отбора на легендата Греъм Джарвис - "Jarvis Husqvarna Racing", вече е получил виза и разрешение да пътува зад Океана и да участва в американския шампионат, съставен от професионални състезатели.
През този сезон младият габровец ще се състезава още в световния шампионат по хард ендуро (FIM Hard Enduro World Championship) и английските хард ендуро серии (British Extreme Enduro Championship). Кабакчиев вече взе участие и във втория кръг от Купата на Испания, като зае второто място в състезанието „Hard Enduro Cup“, проведено в Арнедо, Ла Риоха.
"Искам да благодаря на "Еконт", които финансират изцяло подготовката ми, оборудването и участията в различните състезания за сезон 2021", сподели световният шампион по Сепер Ендуро при младежите за 2020-та.
В американския шампионат AMA EXTREME CHAMPIONSHIP има 11 старта (6 на Изток и 5 на Запад), както и едно общо състезание между пилотите, в което да бъде определен шампионът.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Моторни

Към началото

Следвай ни