Теодор Кабакчиев с победа в Румъния

Топ новина! Teodor-Kabakchiev-e-sedmi-v-v-vremennoto-klasirane
Теодор Кабакчиев е седми във временното класиране
Теодор Кабакчиев (Хускварна) спечели по безапелационен начин 3-ия кръг от Балканския шампионат по хард ендуро „Ditrocks 2022“ Ditrocks Hard Enduro в Румъния.

 Най-добрият ни състезател, който кара с подкрепата на „Еконт“, поведе още по време на пролога в петъчния ден и не остави шанс на останалите в събота и неделя, като беше най-бърз и в трите състезателни дни.
В неделния ден Кабакчиев завърши на 6 минути пред втория Сони Годжа от Италия, а трeти в етапа приключи Алфредо Гомес (Испания). Надеждите за по-добро класиране на испанеца в Румъния приключиха обаче още в събота, когато той получи повреда и изостана в подреждането.
След българина в крайното подреждане се наредиха представителят на домакините Йожа Норберт Левенте и италианецът Сони Годжа.
Състезанието в Румъния беше част от подготовката на Теодор Кабакчиев за следващия кръг от Световния шампионат на FIM - тежкото хард ендуро рали "Red Bull Romaniacs" от 26-ти до 30-ти юли. Във временното класиране габровският ас е 7-ми с актив от 35 точки.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Моторни

Към началото

Следвай ни