Тедо Кабакчиев е в Мадрид за III кръг от Световното по Супер Ендуро

Tеodor-Dimitrov-е-tarsеn-za-intеrvvuta
Теодор Димитров е търсен за интервюта

шампион Теодор Кабакчиев вече е в испанската столица, за да застане за пореден път на старт заедно с най- големите майстори на планетата в тази разновидност на ендуро спорта.

Третият кръг от световния шампионат по Супер Ендуро ще се проведе тази събота в Мадрид. Българският шампион Теодор Кабакчиев вече е в испанската столица, за да застане за пореден път на старт заедно с най-големите майстори на планетата в тази разновидност на ендуро спорта. Домакин на събитието ще бъде откритата през 2009-та година 12 хилядна „Каха Магика“ - залата която приема тенис Мастърса в Мадрид, както и ред други тенис надпревари. Там се проведе световното първенство по хандбал за мъже през 2013-та, в нея играе срещите си и баскетболния „Реал“.Тедо ще се бори за призово класиране в класа за пилотите до 23 години.

Във временното класиране след първите два кръга от Световния шампионат, проведени в Полша и Германия, габровският талант е на 8-ма позиция с актив от 32 точки. Лидер със 112 точки е британецът Уилям Хоаре (Хускварна) , следван от Тим Аполе (КТМ, Германия, 85 т.) и Давид Чиприян (КТМ, Чехия, 73 т.).

Коментирай!

За да коментирате, влезте в профила си или се регистрирйте. Ако нямате регистрация, може да се регистрирате тук. Можете директно да коментирате чрез профила си във Facebook.

0 коментара

Към началото
  1. Още от Моторни

Календар

ПОН ВТО СРД ЧЕТ ПЕТ СЪБ НЕД

Адрес "100 вести"

И това го има"

Виц на деня