Татяна Дончева и Румен Петков подкрепиха кандидатите на КП ЛЕВИЦАТА

КП ЛЕВИЦАТА представи кандидатите си за местните избори – кандидата за кмет на Габрово Николай Григоров, кандидата за кмет на кметство Донино – Теодора Иванова, и кандидатите за общински съветници. Да ги подкрепят дойдоха Татяна Дончева – председател на Движение 21, и Румен Петков – председател на партия АБВ. 
Срещата на ЛЕВИЦАТА на 18 октомври в галерия "Христо Цокев" започна с "Чардаш" от Монти в изпълнение на Христофор Михайлов. Цигулката му разплака душите на хората. Тъжна – като съдбата на Габрово, като съсипаната икономика и демографските проблеми. Ведра – като надежда­та за нещо Ново, което можем заедно да постигнем, ако ни се доверите и ни подкрепите на 29 октомври с бюлетина 28.
Ние, кандидатите за кмет и общински съветници, се изправяме пред Вас с чиста съвест, с обещание, че милеем за родния си край, за възхода му! Искаме да върнем децата си в Габрово, да им предложим условия за нормален живот и развитие,  да съживим габровската история и да върнем престижа на Старо и Възрожденско Габрово.


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни