Таня Христова: Благодаря Ви, че заедно пишем страници от съвременната история на Габрово

Топ новина! Kupuvaneto-i-prodavaneto-na-glasove-e-prest-plenie
Купуването и продаването на гласове е престъпление
Таня Христова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Габрово

Преди четири години Вашата подкрепа и доверие ми даде сили и мотивация да работя с амбиция и отговорност за Габрово. През тези четири години ни се наложи да преминем през непознати за съвремието кризи и предизвикателства. Трябваше бързо да пренастроим начина си на мислене и действие както в личен и професионален, така и в обществен план. Сами пишехме алгоритмите за противодействие на трудните ситуации и това сякаш ни направи по-близки и по-сплотени като хора и общност. 
С увереност и обединени от каузата за Габрово продължихме да създаваме нови възможности за развитие на града и селата.
И днес, с гордост може да кажем, че Габрово е град, който все по-ясно създава своя профил на зелен, устойчив и иновативен. Град, в който обновената ВиК инфраструктура се увеличава, в който работят модерни съоръжения за питейни, отпадъчни води и за битови отпадъци. С иновативен проект модернизирахме уличното осветление. В санирани, топли и добре оборудвани училища и детски градини се възпитават и образоват децата ни. Ефективна мрежа от социални услуги помага на най-уязвимите. Новите терени и зали в спортен комплекс „Христо Ботев” са пълни с желание за победи. Детските площадки и преобразените паркове ни предлагат зони за отдих. Все повече квартали стават привлекателни места за живеене. Поставихме началото на подземното сметосъбиране и устойчивата грижа за зелена система на града. Вътрешноградският транспорт е осигурен с нови екологични автобуси. Жителите на десетки габровски села вече не страдат от безводие. Ясно заявихме, че културните политики и развитието на силен творчески сектор са инструмент за привличане на млади и можещи хора, и за отваряне на Габрово към света. Енергията на младите хора в Габрово става все по-силна и определяща за бъдещето. Партньорството между местна власт, образование и бизнес постави началото на иновационна екосистема, която работи за икономическото развитие на региона. Бизнесът започна активно да инвестира за успешно преминаване през зелената и дигитална трансформация, а насърчаването на инвестициите стана ключов приоритет и Габрово беше избран от нови инвеститори. Представихме Габрово на света, печелейки награди и отличия с мисията да бъдем зелен и уютен град. Показахме, че можем да отгледаме деца, които постигат олимпийски резултати. Обединихме сили в общата мечта за новия ни храм и той се сбъдна!

Благодаря Ви от сърце, че заедно пишем страници от съвременната история на Габрово! 
Няма да скрия от Вас, че не всичко успях да изпълня и има много проблеми, които чакат своето решаване. Това, което днес открито Ви заявявам, е че съм готова да продължа да работя с повече опит, амбиция и новаторство за още по-доброто развитие на Габрово. Силата за това решение идва от подкрепата при добре свършена работа, от справедливата, но мотивираща критика, от доверието, надеждата и увереността, че заедно постигаме много повече. 

Вярата ми, че наистина можем, откривам в общностната ни и съзидателна енергия да работим за Габрово и да реализираме смелите планове за развитието на града и селата. Защото знам, че заедно ще продължим да срещаме нови партньори, ще привличаме инвеститори, ще разкриваме нови работни места и ще постигаме онези успехи, които истински ни дават повод за гордост и удовлетвореност. Само така може да вървим с ускорени крачки по пътя на европейското развитие на Габрово и да бъдем пример и вдъхновение за младите хора.
Надеждата ми е, че всички обичаме нашия град, а молитвата ми – да бъде най-доброто за Габрово!

 Новата църква в кв. Младост

 Междублокови пространства, ул. "Свищовска"

 Кръгово кръстовище до ЖП гарата

 Нови автобуси

 Стадион „Христо Ботев”


Материалите, свързани с местните избори на 29 октомври 2023 г., са платени публикации, предоставени от политическите партии и коалиции съгласно договори за отразяване на предизборната кампания.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни