Стойчев и Казийски отново в Севлиево

Водеща! Radostin-Stoichev
Радостин Стойчев
Гостуването на двамата легендарни волейболисти е по покана на „Идеал Стандарт – Видима“ АД

Легендарните български волейболисти Валентин Стойчев и Матей Казийски отново ще гостуват в Севлиево, съобщи Моника Костадинова, Връзки с обществеността и комуникации в "Идеал Стандарт – Видима" АД.     
Датата, определена за срещата им със севлиевските любители на красивия спорт, е 6 юли, а поводът – отбелязването на четвъртвековния юбилей на Завода за керамика „Идеал Стандарт“.
Стартът на събитието ще бъде даден в спортна зала „Дан Колов“, където ще се проведе открита тренировка с децата, любители на волейболния спорт. След това севлиевци ще имат възможността да се наслаждават на демонстративните мачове между представителите на Волейболна академия „Стойчев-Казийски“, Волейболен клуб „Раковски-1964“ в Севлиево и ВК „Троян волей“. 

Казийскиш и сотйчев
През 2022 г., на 1 юли, двамата волейболисти гостуваха за втори път в Севлиево по покана на „Идеал Стандарт - Видима“ АД.
Роденият в София на 5 септември 1969 г. Радостин Стойчев говори френски, испански, немски, руски и италиански език. Той се е състезавал за отборите на ЦСКА, „Миньор“, „Бенфика“ – Португалия, „Санлукар“ – Испания, в Австрия, Черна гора, Франция. Шампион на България е с отбора на „Миньор“ и на Австрия с „Донаукрафт“.
Матей Казийски и роден в София на 23 септември 1984 г. и се е състезавал за „Лукойл-Нефтохим“– Бургас, за „Динамо“ – Москва, за „Тренто“ – Италия, „Халбанк“-Турция, „Джи Тент Стинкс“ – Япония, „Калцедония“ – Верона, Италия и др.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Волейбол

Към началото

Следвай ни