Ски сезонът на Узана прави опити да започне

Водеща! Ski-szonat-na-Uzana-pravi-opiti-da-zapochn
Ски сезонът на Узана прави опити да започне

Снежната фъртуна в четвъртък обнадежди хотелиери и ресторантьори в курорта Узана. Зимата заяви по-категоричното си присъствие в планината. Снегът обаче не е достатъчен навсякъде заради навяванията от бурния вятър, а времето в петък - твърде меко, за да очакваме днес навсякъде добре обработени писти, готови да приемат скиори.

НАДЕЖДА ТИХОВА
Снежната фъртуна в четвъртък обнадежди хотелиери и ресторантьори в курорта Узана. Зимата заяви по-категоричното си присъствие в планината. Снегът обаче не е достатъчен навсякъде заради навяванията от бурния вятър, а времето в петък - твърде меко, за да очакваме днес навсякъде добре обработени писти, готови да приемат скиори. За децата – няма проблеми. Те има къде да се пързалят. Голямата писта на „Узана тур“ - „На завоя“, в петък имаше проблеми с възникнала авария – скъсано въже. Очакваше се до днес проблемът да е отстранен, а пистата – ако снегът е достатъчен, да бъде обработена. Не бяха сигурни във възможността да осигурят добри снежни условия и от пистата на „Горското“. От ски зона „Емар“, наричана доскоро „Студентска“, бяха най-големи оптимисти вчера и смятат, че при тях хората ще има къде да се пързалят.
Със сигурност обаче Посетителският център на Узана работи непрекъснато. Всеки, който се интересува може да получи информация за времето, за състоянието на пътя и кои писти работят на дежурния телефон 0885 825224.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Здраве

Към началото

Следвай ни