Ще използвам натрупания опит, за да работя в интерес на всички хора в община Габрово

Nomer-66-v-byuletinata,-preferentsiya-103
Номер 66 в бюлетината, преференция 103
Ивелин Стоянов, кандидат за общински съветник от "Продължаваме промяната - Демократична България":

Роден съм в Дряново. Детството и ученическите си години прекарвах в Трявна в семейство на уважавани учители, закърмен с родолюбивия дух на възрожденския град. Завърших висше образование през 1988 година във ВМЕИ – Габрово, където работя и досега. 
Натрупах опит в местното самоуправление  като общински съветник – 4 мандата. На изборите на 11 юли 2021 г. спечелих доверието на избирателите и бях избран за народен представител в 46 Народно събрание. От януари до август 2022 г. изпълнявах длъжността на зам. областен управител на област Габрово.

Ще започна с нещо, което съм казвал преди години, то звучи актуално и стряскащо и сега, защото не се е променило през последните мандати на управление на община Габрово.
Основният проблем на жителите на община Габрово са сравнително ниските доходи, липсата на сигурност и перспектива за младите.
Висококвалифицираните специалисти напускат града и общината. Намалява потреблението, затруднено е оцеляването на малките и средни фирми.
Кметът и общинският съвет не могат пряко да решат този проблем, но могат чрез програмата си за управление да създадат среда за привличане инвеститори и високотехнологични производства, които да гарантират достойни доходи и в перспектива. 
Пред Вас, избирателите ще изложа най-важните насоки, заложени в моя предизборен проект. С чувство на местно родолюбие Ние, останалите габровци на двата бряга на река Янтра, имаме обща цел – модерно, чисто, зелено, заслужаващо богатото си културно-историческо наследство съвременно Габрово. 
Аз, Ивелин Стоянов, Ви гарантирам, че ще работя:
▪️За развитието, модернизацията и ударната дигитализация на базисната инфраструктура. Трябва да се изкорени моделът „ремонти само преди избори" и трайно да се решават проблемите. Да се проектира професионално и с перспектива хармонична градска среда. За младежите – създаване на отворени FUTURE зони, пейки и съоръжения, тип навес, електроснабдени, с изходи за захранване на смарт телефони и безплатен WiFi в радиус до 10 метра. 
▪️За строг контрол върху дейностите сметосъбиране, сметоизвозване и депониране на отпадъци.
▪️За сигурност на гражданите. Създаване на Общинска полиция на базата на Общинския инспекторат. Общинският инспекторат, няма и не може да има правомощия, които да гарантират ефективна сигурност на гражданите на общината. Ефективни санкции при нарушения на законите и наредбите на общината. Строг контрол върху регистрацията по временен и постоянен адрес. Въвеждане на тримесечна отчетност пред ОбС на началника на РПУ – Габрово относно разкриваемостта на престъпленията в общината, както и обработените жалби и сигнали на граждани.
▪️Обществен посредник – омбудсман на жителите на община Габрово. Дейността на обществения посредник е насочена към подобряване качеството и достъпа до административни услуги, предоставяни от Общината. Защитава правата и интересите на гражданите в отношенията им с Община Габрово. В своята дейност общественият посредник е независим и надпартиен и се ръководи единствено от професионализма, личната си съвест и морал.
▪️Съхраняване на културно-историческото наследство на община Габрово като основа за развитието на туризма. Но преди всичко като самочувствие, че сме наследници на  история, в която са съчетани следи от ранновизантийския период и от Второто Българско царство,  възрожденска архитектура и индустриален бум наследници на личности, пред които ще се поклоним няколко дена след изборите, на Първи ноември. 
Ще използвам натрупания опит в местното самоуправление и ще работя за едно модерно, чисто, зелено, заслужаващо богатото си културно-историческо наследство, съвременно Габрово.

Не само историята и изкуството имат нужда от ПО-ГОЛЕМИ хора, политиката изисква ПО-ДОБРИ. На 29 октомври изберете отличниците с номер 66 в бюлетината. 
Аз мога! 
Изборът е Ваш!  
Преференцията е 103!

Материалът е платена публикация, публикувана във в. "100 вести", съгласно договор за отразяване предизборната кампания за местни избори 2023.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни