Продължаваме промяната - Демократична България: Всеки нов мандат на управление трябва да започва с конкретни стъпки

KUPUVaNETO-I-PRODaVaNETO-Na-GLaSOVE-E-PREST-PLENIE!
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Виждането на кандидата за кмет от Коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" Ралица Манолова и кандидатите за общински съветници е, че всеки нов мандат на управление на Община Габрово трябва да започва с конкретни стъпки, осигуряващи реално участие на гражданите в управлението. 
На първо място – провеждане на срещи във всеки квартал и всяко село от общината и конкретно планиране на прилагането на решения по наболели проблеми.
След идентифициране на важните мерки е необходимо провеждане на широк обществен форум с възможност за пряко участие на гражданите и представители на всички сектори, както и представители на квартални сдружения и от селата в общината.
На базата на тази реална среща и съвместните изводи и насоки да се актуализират всички стратегически документи за развитие на града и всички населени места.
Форумът впоследствие да приеме формат на обществен онлайн портал, който да е с лесен достъп, лесен за ползване и да дава възможност за постъпване на сигнали от граждани по сфери на дейност и публично да може да се изразява подкрепа или несъгласие по отношение на проблеми, решения и политики.
Следващите стъпки трябва да са насочени към развитието на бизнеса и иновациите, благоустрояването и състоянието на градската среда и инфраструктура по селата, утвърждаването и развитието на РАБОТАТА В ПАРТНЬОРСТВО с МЕСТНИ ФИРМИ И ОРГАНИЗАЦИИ.
 –––––––––––
Материалът е платена публикация, публикувана във в. "100 вести" съгласно договор с Коалиция "ПП - ДБ" за отразяване предизборната кампания на коалицията.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни