Пътувате ли с влак?

<p>„Не пътувам с влак, защото самият превоз, колкото и да
Пътувате ли с влак?

„Не пътувам с влак, защото самият превоз, колкото и да е по-евтин от рейсовете, е много бавен. Поради тази причина, когато се налага да пътувам някъде, или използвам личния си автомобил, или услугите на извънградския транспорт.“


„Скоро не, защото не ми се е налагало, но в случай на нужда го използвам. По-евтин е от извънградския транспорт и макар да е по-бавен, спестените пари оправдават времето.“
„Рядко излизам извън пределите на Габрово и поради тази причина не може да се каже, че използвам железопътен транспорт. Всичко, което ми трябва, се намира в пределите на града, нямам нужда да посещавам друго населено място.“
„Не съм редовен ползвател на влаковете, защото не ми се налага да пътувам, но предвид протестите относно спирането на някои линии съм на мнение, че трябва да се осигурят малки мотриси, които да превозват малкото пътници“.
„Не съм от хората, които имат време и средства, за да пътуват. Но ако ми се наложи, бих пътувала с влак, защото е много по-изгодно“.
„няма как да използвам железопътен транспорт, защото в населеното място, където живея, няма жп линия и се налага да използвам бус, който да ме превозва до там“.
„Не ми се налага да напускам Габрово по някаква работа, нито пък имам време и желание за пътувания, така че не използвам услугите на железопътния транспорт. Все пак ако ми се наложи, бих се обърнала точно към него, защото е най-евтин“.
„Няма изградена жп линия в моето населено място и се налага да пътувам с автобус,. Според мен трябва да се отварят линии, да се модернизират влаковете и железопътният транспорт да стане по-бърз и така хората ще го използват по-често, както е в големите европейски страни“.
„Не ползвам железопътен транспорт, защото не ми се налага да напускам пределите на Габрово, а не съм човек, имащ време за разходки. Ако ми се наложи обаче бих се обърнала точно към него, защото макар да е бавен, е евтин“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Анкети

Към началото