Как ще отпразнувате 3 – ти март?

Препоръчана! <p>...: „За жалост няма да мога да се кача на
Как ще отпразнувате 3 – ти март?

...: „За жалост няма да мога да се кача на връх Шипка, но ще гледам предаванията по телевизията. Утре ще говорим и с учениците на тема 3 – ти март. Най-важното е да не забравяме историята си“. Васил Дамянов: „3 – ти март е


...: „За жалост няма да мога да се кача на връх Шипка, но ще гледам предаванията по телевизията. Утре ще говорим и с учениците на тема 3 – ти март. Най-важното е да не забравяме историята си“.
Васил Дамянов: „3 – ти март е най-големият български празник. Ние спасяваме руските войски от сигурна смърт и загуба на войната. Макар че съм на 88 години, пак ще се кача на върха“.
...: „Ще посрещна празника у дома, заедно със семейството си. Най-вероятно ще гледаме преките предавания по телевизионните канали, за да бъдем заедно с останалите част от празника“.
Дена Цанкова: „Ще отпразнувам 3 – ти март в домашна обстановка, като с помощта на преките предавания, излъчвани по телевизиите ще усетя поне част от духа и настроението, които ще управляват хората, качили се на върха“.
...: „Няма да правя нещо кой знае колко различно на 3 – ти март, ще бъда зрител на преките телевизионни предавания и по този начин се надявам поне отчасти да усетя духа на празника“.
...: „Ще отбележа 3 – ти март като един истински български празник. За мое огромно съжаление няма да имам възможността да се кача на върха, затова ще гледам от телевизионния екран събитията“.
Куна Атанасова: „Ще гледам телевизионните предавания и по този начин ще отбележа 3 – ти март – най-големият български празник. Надявам се колкото се може повече хора да посетят върха“.
Гинка Стефанова: „Ще отпразнувам 3 – ти март, като се кача на връх Шипка и стана свидетел на цялата празнична еуфория, която е традиционна за мястото по това време на годината“.
...: „Няма да празнувам 3 – ти март кой знае как, ще бъда на село и ще работя по градината, понеже точно сега е началото на пролетния сезон и има наистина много работа за вършене“.
...: „Ще гледам предаванията, които ще се излъчват по телевизиите и така ще отпразнувам 3 – ти март. Надявам се да усетя поне малко от настроенията, които ще се наблюдават на върха“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Анкети

Към началото

Следвай ни