Монтирането на камери и микрофони ще спре ли корупцията сред катаджиите?

<p>„Според мен корупцията няма да спре, защото винаги може да
Монтирането на камери и микроф

„Според мен корупцията няма да спре, защото винаги може да се намери и друг начин, стига човек да поиска. Освен това всеизвестно е, че катаджиите ни са хора без особен морал и при шанс за повишаване на дохода биха се възползвали веднага.“


„Аз съм на мнение, че няма да спре, защото преди всичко в нашата страна всеки гледа как да прибави някой друг лев към и без това ниската си заплата. Винаги ще се намери начин за осъществяване на подкуп, стига човек да поиска.“
„Няма да бъде премахната изцяло, но поне отчасти процентът й ще намалее според мен. Не мисля, че някой би рискувал работата си заради един подкуп.“
„Корупцията няма да спре, защото катаджиите вече са се научили как да си получат подкупа без значение каква уличаваща техника има около тях. Трябва ново поколение служители, които съвестно ще си вършат задълженията.“

 


„Корупция на пътя винаги е имало и винаги ще има, защото мерките за борбата с нея не са приложени навреме. Схемата вече толкова здраво се е вкоренила в съзнанието на катаджиите, че е рядкост да видиш служител, отказващ подкуп“.
„Корупцията в България е развита на всяко едно ниво, стига безпрепятствено дори и по високите етажи на властта. Няма как да бъде изкоренен този порок ефективно. След като човек се е научил по другия начин, така и ще си остане“.
„Според мен ще има подобрение, много от служителите на Пътна полиция ще се страхуват да вземат подкупи, но определено процентът няма да стане нула, защото все ще се намери някой опитен в далаверите, който ще си прибира подкупа постоянно“.
„Силно се надявам тази мярка да спре корупцията сред катаджиите, защото младото поколение шофьори не трябва да мисли, че с един подкуп нещата се оправят. Всеки трябва да си понесе наказанието“.
„Надявам се поне малко процентът на корупцията при катаджиите да спадне, защото парите които се прибират карат даващите ги да се чувстват като богове на пътя и оттам стават онези големи и кървави инциденти“.
„Честно казано не знам. Корупцията при катаджиите е нещо да не кажа даже нормално/ По даденият подкуп няма да спаси един погубен човешки живот след повторно нарушаване на правилата“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Анкети

Към началото

Следвай ни