Лесни ли са контактите Ви с институциите?

	...: „Нямам проблеми относно контактите ми с институциите, всичко е
Лесни ли са контактите Ви с институциите?
...: „Нямам проблеми относно контактите ми с институциите, всичко е лесно и минава бързо, за щастие. Разбира се, неточности има, но те не са чак толкова притеснителни и с времето може да се изгладят“....: „Нямам проблеми относно контактите ми с институциите, всичко е лесно и минава бързо, за щастие. Разбира се, неточности има, но те не са чак толкова притеснителни и с времето може да се изгладят“.

Цанка Велчева: „Контактите ми с институциите, специално относно подаване на данъчни декларации или изискване на някакъв вид бележки са много лесни и нямам никакви проблеми“.

...: „Имам проблем с институцията, наречена Топлофикация, както и лицата, наречени частни съдебни изпълнители. Относно подаване на данъчни декларации и т.н. нямам абсолютно никакви проблеми“.

Донка Христова: „Контактите ми с институциите, що се касае до подаване на данъчна декларация и изваждане на бележки са много лесни и нямам никакви проблеми с тях, за щастие“.

Стефка Христова: „Засега нямам никакви проблеми с институциите и контактите ми с тях са много лесни. Нямам затруднения при подаването на данъчни декларации или изискване за бележки“.

Надя Бошнакова: „Като един редовен данъкоплатец мога да кажа, че нямам никакви затруднения при комуникацията ми с институциите. Всичко минава гладко и става бързо, което е важно“.

Мария Христова: „Имам затруднения при контактите ми с институциите, по-специално при подаването на годишната данъчна декларация. За мен лично документите биха могли да бъдат по-опростени“.

...: „Аз лично нямам никакви проблеми при контактите ми с институциите, що се отнася до подаването на данъчна декларация или изискване на определен вид бележки. Общуването е лесно“.

...: „Контактите ми с институциите са лесни и аз нямам абсолютно никакви затруднения с тях, за щастие. Каквото се е налагало, се свършва бързо и безпроблемно, което е чудесно“.

...: „Досега не съм имал проблем относно контактите ми с институциите, смятам, че самият процес е доста улеснен през последните години и гражданите нямаме затруднения, когато се налага да изискаме някакъв документ“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Анкети

Към началото

Следвай ни